翻訳と辞書 |
Khanom mo kaeng : ウィキペディア英語版 | Khanom mo kaeng Khanom Mo Kaeng (Thai : ขนมหม้อแกง) is a traditional Thai food dessert. It is similar to an egg custard or a kind of flan. Khanom Mo Kaeng is made with coconut milk, eggs (either chicken or duck), palm sugar, white sugar, salt, shallots and a bit of oil.〔(Oriental Desserts )〕 There are different variations of khanom mo kaeng. The kind of starch that is used is usually taro (pueak, เผือก), but sometimes are used hulled mung beans (thua, ถั่ว), lotus seeds (mallet bua, เมล็ดบัว), sweet potatoes (man thet, มันเทศ), or other starches.〔(ezythaicooking )〕 ==History==
抄文引用元・出典: フリー百科事典『 ウィキペディア(Wikipedia)』 ■ウィキペディアで「Khanom mo kaeng」の詳細全文を読む
スポンサード リンク
翻訳と辞書 : 翻訳のためのインターネットリソース |
Copyright(C) kotoba.ne.jp 1997-2016. All Rights Reserved.
|
|